Nem főzős műsor, amiben étel készül

Körmendi konyhája

Körmendi konyhája

Mi a f*szt kamerázol? Ki akarták verni Körmendi kezéből a kamerát

2020. szeptember 23. - Körmendi Konyhája

Fradi BL-meccs meg szuperkupa idején kimozdulunk a konyhánkból picit és egyből a Megyaszó-Szerencs borsodi megye kettes meccsen találjuk magunkat. Ilyen izgága társaság vagyunk. Amikor nem főzünk, akkor is igyekszünk izgalmasak lenni. Ebben a konyhában nem csak kaják főnek.

Bírókergetés miatt félbeszakadt a Megyaszó-Szerencs borsodi megye kettes meccs vasárnap. A dolgot látva face live-ot indítottam azonnal. Egy rendező elmesélte saját szavaival, hogy mi történt, egy fiatal meg rám akart támadni. Ez nem panasz, csak tényként rögzítem. Veszélyes meló ez. Egyébként 1:1-es állásnál a bíró sok ítélete bosszantotta a hazai szurkolókat. Mindeközben a megyaszóiak látványosan és sportszerűtlenül húzták az időt. Aztán a bíró nem fújt le egy szerencsi szabálytalanságot, az akcióból pedig megszületett a vendégek győztes gólja. Szerencsi gólöröm közben kezdte egy hazai játékos kergetni a sípmestert, aki azonnal félbeszakította a meccset. A videó a legizgalmasabb és leginformatívabb egy percet tartalmazza. Aztán jött a boldog befejezés, amikor is egy prominens szurkoló megismert, nevemen szólított és felszólította a lassan magukat lincshangulatba hozó helyieket a békére és a szeretetre. Ezt imádás követte gazdagon. A szerencsi fiúk pedig hazadobták Szerencsre az épp arra bóklászó riportert.

Körmendi konyhája - néha hírek, néha kaják főnek

#nemfőzősműsor #kameránkmindenholottvan 

A bejegyzés trackback címe:

https://kgv-k.blog.hu/api/trackback/id/tr5716211098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.09.24. 15:49:20

89 után ami "fű"alatt még elment a fosfutballban,az mára nemzethy vírtus lett!A labdát nem is értem,minek "bántják" mikor a szájukat használják "gól-helyzetben"!Annak kéne Bírónak lenni,aki rájuk adta az első kis inget!Ez a "kút",amit futballnak csufolnak,több pénzt nyel el,mint egy fekete lyuk,de még mindig van hülye aki örül neki,ha valamelyik bot lábú eltalálja a "perecest"!
süti beállítások módosítása